dimarts, 24 de març del 2020

APPS DE MATEMÀTIQUES

Bon dia famílies! 
Us deixo un recull d'aplicacions per la tauleta o el mòbil de l'àmbit matemàtic. Us en deixo algunes pensades des dels més petits fins als més grans. 
Tal i com diu el Capità Vitamines, recordeu que no heu depassar molta estona davant d'una pantalla, ja sigui la televisió, la tauleta, el mòbil... i cal que una hora abans d'anar a dormir ja no en feu ús. L'ideal és que el pare o la mare estiguin amb vosaltres mentre utilitzeu aquests dispositius. 

INFANTIL: 

LEARNING GAMES: Jugant amb fruites i verdures entrenen la lògica, la memòria i l'atenció. També poden jugar amb els números del 0 al 10 tot contant-los i comparant-los. 

APRENDRE ELS NÚMEROS: El joc permet als nens i nenes aprendre els números del 0 al 20 a través de mini-jocs. En aquí hi ha més de 100 activitats educatives.


NUMBER MAGIC: És un joc que permet treballar la noció de quantitat. 



PRIMÀRIA:


MAppTH: Aplicació que permet treballar el càlcul mental fent sumes, restes i multiplicacions.

BMATH: Aquesta és una gran aplicació, dissenyada per doctors en matemàtiques i pedagogs. Està pensada per nens i nenes de 5 a 10 anys i és molt útil per repassar i millorar en diferents àmbits de la matemàtica. 


MATHSLOOPS: Aplicació per treballar el càlcul mental, en aquesta també hi trobem divisions. 


BRAIN TEST: Aplicació en què es pot treballar la lògica. Em surt en anglès, però diu frases molt curtes que si volen les poden traduir al traductor de Google. 


- BEYOND CATS! Aplicació per practicar diferents estratègies matemàtiques com la numeració, les operacions bàsiques, la seriació i les formes bàsiques geomètriques.


- ANIMAL MATH: Joc pensat pels de 1r i 2n. Molt útil per treballar el concepte de numeració, la representació gràfica, la suma o la resta.


- CalQ: Joc pels més grans, molt útil per treballar el càlcul mental, el positiu i el negatiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada