dimecres, 21 de novembre de 2012

Els agents rurals han vingut a l'escola

Ahir ens van venir a veure el Quico i la Maria, dos agents rurals que ens van venir a parlar dels animals salvatges que viuen al Parc Natural Cadí-Moixeró.
Ens va agradar molt i vam aprendre moltes coses sobre com són, quins indicis podem trobar al bosc per saber quins animals hi viuen (petjades, sons, marques als arbres,...) i els vam ajudar a fer de detectius.


A més a més, vam aprofitar que teníem uns experts a l'escola, per fer-los unes quantes preguntes sobre les àguiles i així poder completar el nostre estudi. El Quico en sabia moltíssim!!!!!

8 comentaris:

 1. Hola petites i petits! Com esteu? Em fa molta il·lusió veure les fotos de l'últim dia que vaig estar aquí a Gósol amb vosaltres! A través del Blog, us aniré seguint i veuré si seguiu tan treballadors com sempre!
  Em va agradar molt conèixer-vos a tots i passar per la vostra escola, el vostre poble!
  Un dia em faria molta gràcia tornar a pujar a fer-vos una visiteta! Una abraçada ben forta!

  Dídac

  ResponElimina
 2. Hola didac tescriu el Max de Gósol i et bolia dir que esperem que pujis a Gósol testimo molt i molt no et creuries que ja a aribat el tio a l´ escola a el eloi li va agafar la barisela i durant molts dies no va poder bindre al cole pero el dia 17 ja va poder tornar a l´ escola una abrasada Max

  ResponElimina
 3. tota la clase et troba afaltar bolem que tornis
  sisplau.Bernat .

  ResponElimina
 4. TASTIMU MOL I CA TOT SIGI NURMAL
  JORGINA  ResponElimina
 5. MAGRADA MOLT QUAN HAS VINGUT
  LUCIA

  ResponElimina
 6. ANS VEM PASA MOLT BE AM TU
  DALMAU

  ResponElimina