dimecres, 9 de juny de 2010

TALLERS AMB EL PARC DEL CADÍ-MOIXERÓ

El passat 19 de maig vàrem fer un taller de impressions i calcs de fulles i escorces dels arbres del nostre entorn. Va ser molt divertit!
Així posavem punt i final a totes les activitats que hem anat fent aquest curs entorn a les plantes (experiments, recerques, el nostre petit hort escolar,...). Cada nena i nen ha fet un dossier molt original amb la impressió de l'escorça i de les fulles dels arbres que hem trobat, mireu que xulo ens ha quedat!
A més a més, com que aquest trimestre els nens i nenes d'Infantil i Cicle Inicial hem treballat els animals el dia 3 de juny vàrem fer un taller sobre petjades, conjuntament amb els nostres amics i amigues de Saldes.

Aquest cop la Carme Alcántara, del Parc del Cadí-Moixeró, ens va ensenyar on podem trobar petjades d'animals (a prop dels rius, damunt la neu, al fang després de les pluges,...).

També ens va ensenyar diferents tipus de petjades d'animals que viuen al bosc del nostre entorn (amb dits, com el teixó, el gat mesquer, la fagina... o ungulats, com l'isard, el cèrvol, el cabirol,...) També ens va mostrar com podiem fer un motllo per treure una còpia de la petjada. Cadascú va triar l'animal que més li agradava i va fer un motllo amb l'empremta de la seva petjada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada